Съветите на българската пророчица Ванга са цяла съкровищница на мъдрост

...
Съветите на българската пророчица Ванга са цяла съкровищница на мъдрост
Коментари Харесай

Как да привлечем благополучието, според Ванга

Съветите на българската пророчица Ванга са цяла съкровищница на мъдрост и източник на познания, които оказват помощ да се притегли шанс и благополучие. Своите рекомендации тя давала на всеки, който се обръщал към нея за помощ.

Простите дейности и битови каузи, осъществявани осъзнато и с друг метод, оказват помощ да се направи животът по-лек, а околният свят по-добър и доброжелателен.

Ако желаете да отбраните дома си от неканени посетители и тъмни сили, сложете на входната врата кръст върху кръст от клони на бъз.

Ако желаете да прекарате новия ден сполучливо, заран, ставайки от леглото, обуйте първо десния крайник, след това левия. Никога не търсете втория чехъл, в случай че първият към този момент е на крайници. Първо намерете и двата и чак тогава ги обуйте.

Ако желаете да привлечете в дома си благоденствие, пари и здраве, на новолуние преместете мебелите. Промените към по-добро няма да ви накарат да чакате дълго.

Не оставяйте на масата къшеи недояден самун – по този начин оставяте своята мощ и здраве. Също по този начин не трябва да се изхвърля самун, даже плесенясал. По-добре го дайте на птиците или животните.

Ако в живота ви са настъпили черни мигове, сложете върху всички первази на дома линия сол. Тя ще поеме всичките ви неуспехи. Когато обстановката се оправи, почистете солта и я хвърлете на улицата.

Не бива да ругаете по време на подготвяне на храната, както и да мислите за неприятно. Всички отрицателни страсти попиват в храната и това може да докара до неудачи и заболявания.

Този, който желае да притегли пари, Ванга го съветвала да носи в портфейла зелен кварц или тюркоаз.

Ако в стая, където има огледало, дълго време някой е боледувал, починал или в тази стая се е случила някаква тягост, огледалото би трябвало да се измие със светена вода.

Никога не оставяйте ножа в хляба – това води до беднотия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР