Съветът за електронни медии (СЕМ) ще обсъди конфликта, избухнал около

...
Съветът за електронни медии (СЕМ) ще обсъди конфликта, избухнал около
Коментари Харесай

Съветът за електронни медии ще обсъди казуса "Денят започва с култура" с БНТ

Съветът за електронни медии (СЕМ) ще разиска спора, избухнал към предаването " Денят стартира с просвета ", на утрешната си среща с управлението на Българска национална телевизия, отдадена на тригодишната стратегия на новия общоприет шеф. Това сподели пред " Дневник " ръководителят на Съвет за електронни медии София Владимирова.

Журналистите от предаването са подали сигнал за интервенция в работата им от програмния шеф Емил Кошлуков. Съвет за електронни медии ще изслуша и ответната страна и в случай че реши, че има нарушавания в Закона за радиото и малкия екран, ще стартира процедура по неговия ред. Владимирова акцентира, че Съвет за електронни медии няма пълномощия да се меси в кадровата политика и програмната скица на медията.

На въпрос забелязала ли е други тревожни знаци в Българска национална телевизия от застъпването на новото управление ръководителят на Съвет за електронни медии съобщи, че салдото на гледните точки ще се откри посредством мониторинг. Днешният митинг, който изиска оставката на Емил Кошлуков, е втори - преди десетина дни жители упрекнаха Българска национална телевизия в неточно отразяване на митингите в отбрана на Пирин. Телевизията се оправда с " техническа неточност ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР