Съветът за електронни медии санкционира авторското предаване на Антон Тодоров

...
Съветът за електронни медии санкционира авторското предаване на Антон Тодоров
Коментари Харесай

СЕМ санкционира Антон Тодоров заради материал на руски! Жотева обясни, че нямаме концепция срещу хибридната война

Съветът за електронни медии глоби авторското предаване на Антон Тодоров " Документите " по ТВ Европа. Водещият е упрекнат в това, че е пуснал изявление на Леонид Решетников, което е под 3 мин. на съветски език, само че не поставил крол с превод, заяви faktor.bg.

Георги Коритаров в " Свободна зона " попита Бетина Жотева от Съвет за електронни медии за какво е наложена глоба, в случай, че в Закона за радиото и малкия екран (ЗРТ) е записано, че не се разрешава цяло предаването или стратегия да бъдат на предавани на език, друг от българския.

Жотева се съгласи, че става въпрос единствено за сегмент на съветски език, включен в съответното издание на " Документите ". " Това е огромна нелепост, че цяла България приказва съветски еизк, тъй като виждаме по какъв начин някои хора се упражняват. Трябвало е да има крол на български език, до момента в който тече изявлението на Леонид Решетников, в което приказва нелепости по какъв начин България трябвало да напусне НАТО ", разяснява Жотева. В предаването на Коритаров, в което взе участие и самият Антон Тододов, журналистката съобщи, че Съвет за електронни медии няма идея за това, по какъв начин да противодейства против съветската хибридна война.

" Съвет за електронни медии е контролен орган. Руснаците са доста положителни в това. В мига, в който се намесим в публицистичното наличие на обещано предаване, упрекват Съвет за електронни медии в цензуяра ", разяснява Жотева. Антон Тодоров и Георги Коритаров се опряха и на различен текст в закона, съгласно който непознат език се позволява, когато това е направено с просветителна цел. Жотева се съгласи с тях, че в тази ситуация Тодоров е имал за цел да ограмоти феновете си. Тя загатна, че сътрудниците ѝ би трябвало да се извърнат към законодателите, които да трансформират Закон за радиото и телевизията. Антон Тодоров съобщи, че ще апелира в съда решението на Съвет за електронни медии.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 2 секунди) Рейтинг: 23648 | Одобрение: -19502 Долу всички комуняги! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР