Как градът в Уелс стана дом на „най-големия фестивал на Елвис в света“

...
Съветът обмисляше да затвори мястото и мениджърът помоли г-н Филипс
Коментари Харесай

Съветът обмисляше да затвори мястото и мениджърът помоли г-н Филипс за идеи за шоута.

„Аз имах винаги съм харесвал трибют артисти на Елвис, има някои доста добри, така че казах защо не направим шоу за награди на трибют артисти“, каза той.

Г-н Филипс пренебрегва успеха му към „правилната комбинация“ между отдаване на почит и забавление.

„Това не е идеалното място, това е абсурдно място за организиране на фестивал на Елвис, ако го погледнете логично“, каза той.

"Мисля, че това е да се постигне правилното качество на музиката в единия край и след това да не се приема твърде сериозно в другия край и просто да се направи купон от това", каза той.

Изображение: Снимка: Майк Venner/elvies.co.uk

Точно както се смяташе, че фестивалът е нараснал толкова популярен, колкото ще стане, и продължава да привлича все по-големи тълпи от фенове на Елвис.

„Фестивалът, мислех си , след около пета година стана толкова голям, колкото можеше да стане, защото всички места за настаняване бяха резервирани, включително Trecco, огромната площадка за каравани там," каза г-н Филипс.

"Но тя продължи да расте оттам нататък и той се разраства с автобусни пътувания от долините на Уелс.

„Това някак си върна часовника назад в Porthcawl с 50, 60 години. The Valleys се спускат в Porthcawl за фестивала на Елвис в своите карети."

Изображение: Снимка: Ванеса Шанкланд/elvies.co.uk

Прочетете повече:
Имитатори на Елвис в Лас Вегас са изправени пред забрана за сватби< br />Жената, която научи Остин Бътлър да се движи като Елвис
Лиза Мари Пресли почина от „усложнения от операция за отслабване“

Фестивалът на Елвис отдава почит на „най-влиятелния музикант на 20-те век“, добави г-н Филипс.

„Голяма част от заслугата трябва да се дължи на изпълнители на почит към Елвис, впечатлението на много хора от почит към Елвис е някакъв голям дебел човек в евтин гащеризон, който се опитва да пеят Suspicious Minds, но има някои наистина добри и това го поддържа.

„Ако имах по една лира за всеки път, когато някой ме попита защо не направим фестивал на Бийтълс или Фестивал на кралицата или фестивал на Майкъл Джексън? Казвате, добре, няма да работи."

Тридневният фестивал, който продължава от петък до неделя, ще включва няколко събития, свързани с Елвис в град.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР