Съветът на Северен Девън издава предупреждение, след като дете е пометено в морето в Ilfracombe Harbour

...
Кадри показват как момичето е пометено във водата, след като
Коментари Харесай

Кадри показват как момичето е пометено във водата, след като е ударено от голяма вълна.

То е спасено от двама членове на обществеността с помощта на спасителна шамандура и Ilfracombe RNLI осигури помощ за две деца, преди да ги прибере у дома.

Капитанът на пристанището Джорджина Карло-Паат каза, че инцидентът е „сериозно напомняне“ за високорискови дейности в пристанището, добавяйки, че условията на морето са „много нестабилни“. за късмет, че не бяха по-сериозно ранени, те изложиха живота си на опасност, както и тези на бързо мислещи минувачи, които реагираха, когато изпаднаха в беда.

„Условията на морето бяха много нестабилни и всички младежи бяха съборени от краката си на хелинга преди инцидента, но все пак продължиха да се блъскат в надигащите се вълни."

Прочетете повече:

съветът напомни на хората за опасностите от поставянето на надгробни паметници - скачане или гмуркане от високо във вода.

Той каза, че подзаконовият закон забранява на хората да скачат, гмуркат се и плуват на пристанището без разрешение от капитана на пристанището, за да се защити ги от рискове като „потопени предмети и скали и силните течения, които могат бързо да отнесат хората“.

Наказанието за скок от пристанището може да достигне до £1000 глоба.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР