Съветът на министрите на страните от ЕС може окончателно да

...
Съветът на министрите на страните от ЕС може окончателно да
Коментари Харесай

Министрите от ЕС може да приемат окончателно поправките в Газовата директива без обсъждане


Съветът на министрите на страните от Европейски Съюз може дефинитивно да утвърди поправките в Газовата инструкция на Европейски Съюз без разискване след координиране с Европейския парламент, оповестява РИА Новости, базирайки се на собствен източник от Европейския съюз.

Поправките, в случай че влязат в действие ще обзет работата на „ Северен поток “ и бъдещият „ Северен поток 2 “.

„ Да, когато текстът бъде признат от Европейския парламент, аз чакам той да бъде признат от Съвета като „ точка А “, е дал отговор източникът на организацията на въпрос за опцията за използване на тази процедура – утвърждение на законодателен акт от съвета на министрите на страните от Европейския съюз без разискване на наличието.

Преди дни представителите на страните от Европейски Съюз на равнище Cоreper утвърдиха компромисен вид на поправките в Газовата инструкция, реализиран сред представителите на Европейския парламент, Съвета на страните от Европейски Съюз и Европейската комисия (т.нар. триалог). Сега остава документът да мине през утвърждение на равнище министри в Съвета на Европейски Съюз и съответната комисия и пленарната сесия на Екологичен потенциал. Агенцията, базирайки се на собствен източник чака гласоподаване още през март.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР