Съвестен гражданин от Монтана намери прортфейл на улицата и отиде

...
Съвестен гражданин от Монтана намери прортфейл на улицата и отиде
Коментари Харесай

ЗЛА УЧАСТ: Съвестен гражданин върна портфейл, закопчаха го!

Съвестен жител от Монтана откри прортфейл на улицата и отиде до най-близкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, с цел да го съобщи. Вместо да получи благодарности обаче, младият мъж бил закопчан с белезници и пъхнат в ареста.

Случаят е от четвъртък, когато към 13.50 часа локален гражданин предал в полицията открит от него портфейл. При осъществения обзор в районното е открито, че в портфейла има персонална карта на 20-годишен гражданин на Монтана, още една на различен мъж – 22-годишен, също локален, дебитна карта, една банкнота от 20 лв. и една от 5 лв..

В ъгъл на джоб в портмонето обаче е открита и суха зелена листна маса с тегло 0.05 грама. При последвалия полеви наркотест реагирала на канабис. Съвестният жител мигновено бил арестуван до изясняване на случая.

В резултат на извършеното следствие е открито, че портмонето е благосъстоятелност на 20-годишния мъж. Той е издирен, само че отхвърля да е държал трева в портфейла си. По случая е заведена кореспонденция по разказа на районното ръководство на Монтана. Всички съпричастни към него са привлечени на този стадий като очевидци и се разпитват от областен контрольор.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР