Саутхемптън сложи край на серията на Арсенал, Азар изкова победата

...
Саутхемптън сложи край на серията на Арсенал, Азар изкова победата
Коментари Харесай

Саутхемптън сложи край на серията на Арсенал, Азар изкова победата на Челси над Брайтън

Саутхемптън постави завършек на серията на Арсенал, Азар изкова успеха на Челси над Брайтън
Тимът на Саутхемптън надделя Арсенал с 3:2 вкъщи в дуел от 17-и кръг на Премиършип. С това "светците" сложиха завършек на серията от 22 мача без загуба във всички шампионати на "артилеристите", която стартира през септември.

"Светците" поведоха с гол на Дани Ингс в 20-ата минута, а Хенрих Мхитарян изравни в 28-ата. Отново Ингс даде преднина на Саутхемптън минута преди края на полувреме и отново Мхитарян възвърне равенството в 53-ата минута. В края на мача Арсенал търсеше успеха, само че вместо това получи гол във вратата си, създател на който стана Чарли Остин в 85-ата минута. Арсенал на два пъти навакса закъснение, само че за трети път нямаше нито сили, нито време.

В успореден мач Челси победи Брайтън с 2:1 като посетител. В основата на триумфа на "сините" бе Еден Азар, който в 17-ата минута подаде идеално на Педро и испанецът се разписа на празна врата, а в 33-ата минута белгиецът самичък вкара втория гол за гостите. Брайтън съумя да върне едно попадение в 66-ата минута посредством Соли Марч, а този гол се оказа финален в срещата, откакто играчите на Челси не позволиха повече неточности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР