Саутгейт подписа нов договор с АнглияСелекционерът на английския национален отбор

...
Саутгейт подписа нов договор с АнглияСелекционерът на английския национален отбор
Коментари Харесай

Саутгейт подписа нов договор с Англия

Саутгейт подписа нов контракт с Англия
Селекционерът на британския народен тим Гарет Саутгейт преподписа с,,трите лъва “, оповестиха от Футболната асоциация на Англия. Договорът на 48-годишния експерт е до 2022 година, като той ще управлява представителния отбор и на Световното състезание в Катар. Очаква се заплатата на мениджъра да бъде на стойност 3 млн. паунда на година.

Бившият състезател на Мидълзбро не скри вълнението си от новия договор.,,Удовлетворен съм, че имам опцията да управлявам отбора на идващите два огромни големи футболни форума – Евро 2020 и Световното през 2022. Работата продължава да бъде безкрайна чест и привилегия за мен. Опитът, който натрупа този млад тим по време на миналия Мондиал в Русия, е скъп. Вълнуващо е да забележим до каква степен може да достигнем в развиването си. Научих доста от тяхната пристрастеност и професионализъм и това ми послужи като ентусиазъм за работата като селекционер на Англия Трябва да поздравим момчетата за положените старания и труд и да работим още веднъж крепко, с цел да реализираме огромни неща дружно “, добави той.

Главният изпълнителен шеф на ФА Мартин Глен съобщи, че е благополучен от преподписването на Саутгейт с,,трите лъва “.,,Винаги е било приоритет за нас Гарет да остане отпред на тима. Той се показва превъзходно досега и всички имат вяра, че Англия може да бъде конкурентна още веднъж на европейската и международна футболна сцена “, приключи Глен. Англия доближи до полуфиналите на Световното състезание в Русия, където отпадна от Хърватия с 2:1 след продължения. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР