Саул Алварез и Камару Усман са двама от най-добрите „паунд-фор-паунд“

...
Саул Алварез и Камару Усман са двама от най-добрите „паунд-фор-паунд“
Коментари Харесай

Еди Хърн прикани Дейна Уайт, за да организират бой между „Канело“ и Камару Усман

Саул Алварез и Камару Усман са двама от най-хубавите „ паунд-фор-паунд “ бойци в актуалните бойни спортове, като единият е неоспорим първенец в междинна категория в бокса, а другият е притежател на купата на UFC в полусредна. Слуховете, че двамата могат да се срещнат по средата получиха живот от устата на Еди Хърн.

„ Той (Усман) има контракт с UFC, само че, в случай че Дейна Уайт желае, бих се радвал, с цел да го обсъдим “, сподели притежателят на Matchroom Boxing пред DAZN във връзка възможностите двамата бойци да премерят сили.

Хърн обаче не е уверен, че „ Канело “ би желал да си губи времето с сходни срещи. Двамата са обсъждали и различен път тази концепция, само че мексиканецът изрично я е отхвърлил дружно с предизвикването от Джейк Пол.

Алварез се е прицелил към славата на един от най-великите боксьори на всички времена, само че за задачата той би трябвало да продължава с успехите над водещите спортисти в своя спорт.

„ Канело “ ще се боксира на 7 май с Дмитрий Бивол, а по-късно се надява, че ще може да завърши трилогията с Генадий Головкин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР