Съученици и дисциплинарно уволнени или Промяната“ в транспорта Собственикът на

...
Съученици и дисциплинарно уволнени или Промяната“ в транспорта Собственикът на
Коментари Харесай

Афера бг: Николай Събев започна „промяната“ със съученици и дисциплинарно уволнени

Съученици и дисциплинарно уволнени или „ Промяната “ в превоза
Собственикът на Еконт Николай Събев стартира стремително мандата си с назначение на съученици и срещи с дисциплинарно уволнени по съмнения за корупция, оповестява  сайтът Афера.бг.

Още в първия ден на поста, Събев организира среща с представители на морския бизнес и показа пред тях своя заместител – Владимир Върбанов. Последният е съвипускник на Николай Събев от Висшето военноморско учебно заведение във Варна, което наяве във варненската общност през последните години носи прозвището „ масонско учебно заведение “, защото цялото му военно управление членува в ложи.

Интересно е да се означи, че Събев организира първата си публична среща с организация, чийто ръководител е дисциплинарно уволнен от системата на превоза по съмнения за корупция. Това е ръководителят на Българска морска камара – Богдан Богданов.

Негов секретар пък е различен съвипускник на Събев от същото учебно заведение – Свилен Крайчев, някогашен народен представител от ГЕРБ, който на срещата демонстрира изключителна непосредственост с министъра от новата партия, очевидно предал старите си съпартийци.

От уеб страницата на Българска морска камара пък излиза наяве, че срещата е проведена от депутата Благовест Белев, който е учител в същото Морско учебно заведение, дом на масони, което сега ражда новата клика, обединена от ученическите си години, която ще дефинира политиките в превоза.

Дейно присъединяване е взел и Борислав Гуцанов. Неговата роля в морската политика, залегнала в съдружното съглашение, е „ търсенето на вложител “ за създаване на плана за терминал под Максуда. Именно там хора от варненския ъндърграунд държат терени и при бъдещо реанимиране на неуместния план ще осъществят облаги от тяхната продажба.

Съученици, масони и дисциплинарно уволнени бяха първите, с които притежателят на Еконт избра да се срещне.

Любопитно е да се означи, че Събев се появява на корицата на бизнес списанието „ Форбс “ с пръстен, който може би разкрива неговата принадлежност към тайното общество – бъдещото подмолно ръководство в превоза.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР