Сътрудникът на Робърт Ф. Кенеди, Jr., Никол Шанахан, представя няколко

...
Сътрудникът на Робърт Ф. Кенеди, Jr., Никол Шанахан, представя няколко
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на RFK Jr. е „неизвестно количество“ с „дълбоки джобове“ като републиканска партия, демократите се страхуват от спойлър кампания: експерти

Сътрудникът на Робърт Ф. Кенеди, Jr., Никол Шанахан, показва няколко области, които са привлекателни за основни гласоподаватели както за президента Байдън, по този начин и за някогашния президент Тръмп, защото демократите и републиканците се стремят да предотвратят акцията на Кенеди за президент.

„ Шанахан е незнайна големина “, сподели Кевин Мадън, някогашен старши консултант на президентските акции на сенатора от Юта Мит Ромни през 2008 година и 2012 година „ Ако тя може да донесе нов, динамичен метод към акцията, тя има шанс да се допре до доста действителен пазар от гласоподаватели, които желаят всичко друго, само че не и реванш през 2020 година "

Миналата седмица Кенеди разгласи 38-годишния юрист, софтуерен бизнесмен и майка като вицепрезидент на неговия билет за 2024 година Кампанията трябваше да разгласи претендент за претендент, който да стартира да събира подписи, с цел да получи достъп до бюлетини в няколко щата.

Шанахан беше разгласен за претендент на Кенеди предходната се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР