Сътресенията в социалната платформа Туитър (Twitter) след придобиването й от

...
Сътресенията в социалната платформа Туитър (Twitter) след придобиването й от
Коментари Харесай

Мъск отлага платеното удостоверяване на профили в Twitter за неопределено време

Сътресенията в обществената платформа " Туитър " (Twitter) след придобиването й от милиардера Илон Мъск не престават, оповестяват международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Мъск заяви в туит, че пускането на услугата за верификация на профили " Блу верифайд " (Blue Verified) или така наречен сини значки се отсрочва, " до момента в който се сътвори мощно доверие в прекъсването на фалшифите профили ". Вероятно ще се употребява друго цветово означаване за организациите и самостоятелните консуматори, добавя той, представен от ДПА. 

Миналата седмица той съобщи, че надградената версия на абонаментната стратегия " Туитър блу " (Twitter Blue) ще бъде пусната на 29 ноември.

" Туитър " има личен развой на верификация и сега удостоверява открояващи се сметки, като прибавя синя отметка до потребителското име. Системата е непокътната за консуматори като известни персони, политици и публицисти, чиято идентичност постоянно става обект на подправяне. Мъск подлага на критика първичната система и откогато подписа съглашение за придобиване на мрежата през април неведнъж е заявявал, че желае да реформира метода, по който тя удостоверява сметките и се отнася към ботовете.

Неотдавна той разгласи, че " Туитър " преразглежда процедурата за верификация и удостоверяването със синя отметка ще коства 8 $ месечно. В началото на ноември компанията вкара сива отметка за избрани авторитетни сметки, само че по-късно я изтри. 

Според информация от източници с изключение на това платформата уволнява избрани чиновници по продажбите, въпреки те да са декларирали предпочитание да следват визията на Мъск за компанията. Засегнатите чиновници са били известени с имейл, че услугите  им повече не са нужни. 

Междувременно ръководителят на френското поделение на компания Дамиен Виел е подал оставка, осведоми Блумбърг. 

Виел бе отпред на активността на " Туитър " в района седем години. Той отхвърли да разяснява събитията към напускането си или какъв брой чиновници ще останат в парижкия офис на платформата, където преди придобиването й от Мъск работеха по-малко от 50 души. 

След първичната вълна на съкращения, когато бяха освободени към 3700 чиновници или близо половината личен състав, предприемачът разпрати имейл до чиновниците, изисква от тях да изберат нова просвета на натоварен труд или да изоставен с обезщетение. В следствие са напуснали повече чиновници от предстоящото, изключително с механически функционалности, което сътвори опасения дали компанията може да продължи да действа, показаха по-рано източници.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР