Състоянието на трафопоста разтревощи живущите в столичен квартал.В началото на

...
Състоянието на трафопоста разтревощи живущите в столичен квартал.В началото на
Коментари Харесай

Опасен трафопост тормози столичани: Институциите, спите ли? СНИМКИ

Състоянието на трафопоста разтревощи живущите в столичен квартал.

В началото на годината оборудването, служещо за превръщане и разпределение на електрическата сила, се възпламенява и се взривява. В непосредственост до него е имало паркирани коли, които по знамение не са потърпевши. Трафопостът е построен от строителя на кооперацията в София и след това отстъпен на транснационалната енергийна компания ЧЕЗ, това се случва през 2011 година и оттогава към него са се включили още две кооперации и две заведения за бързо хранене, които са с много огромна консумация.

Елица Димитрова сигнализира за казуса. В обществената мрежа Facebook тя загатва, че след следващото запалване, както към този момент споменахме - в началото на годината, е поставено краткотрайно табло начело, а захранващите кабели са във типа от фотосите - плашещо!

Край оборудването ежедневно минават доста хора, а в региона играят и деца, изяснява Димитрова.

" Това е вътрешен паркинг и аз персонално паркирам на по-малко от метър с две дребни деца и куче. В постройката има и други дребни деца и поради на това, че живеем на многолюден бул. много постоянно играят вътре ", споделя дамата и добавя, че е подала ЧЕЗ (вече ЕРМ Запад), КЕВР, Столична община, Столичен инспекторат, резулатат обаче няма - институциите си прехвърляли топката.

" ЕРМ напълно безочливо нищо не вършат. Те са длъжни да стопанисват оборудването ", прибавя Елица.

Тя приложи и фотоси, от които излиза наяве, че основателно се притеснява за живота и здравето на живущите в региона. 

" Даже няма да разясня, че застудя и скоро чакаме още веднъж да се възпламени и да постоим без ток с двете дребни деца. Друга опция за отопление с изключение на на ток нямаме в постройката ", написа още Димитрова.

Остава ни да се надяваме виновните институции да вземат ограничения за разрешаването на казуса.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР