Състоянието на президента на корпорацията за луксозни стоки Луи Вюитон

...
Състоянието на президента на корпорацията за луксозни стоки Луи Вюитон
Коментари Харесай

Европеец стана третият в света човек с богатство над $100 млрд.

Състоянието на президента на корпорацията за първокласни артикули " Луи Вюитон " Моет Хенеси (LVMH - Louis Vuitton Moet Hennessy) Бернар Арно надмина 100 милиарда $, което го направи третият в света собственик на 12-цифрена сума. Това заяви организация " Блумбърг ", представена от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Агенцията отбелязва, че през вчерашния ден положението на Арно е достигнало 100.4 милиарда $, което е над 3 % от брутния вътрешен артикул на Франция.

Той е съумял да завоюва 32 милиарда $ тази година - повече, от който и да е от 500-те бизнесмени в класацията на " Блумбърг " за най-богатите хора в света. Тя прави оценка персоналното положение на предприемачите съгласно пазарните котировки на активите, които имат, и макроикономическата обстановка.

Арно е най-богатият човек в Европа. По-рано границата от 100 милиарда $ успяваха да преминат единствено представители на Съединени американски щати - шефът на колоса в онлайн търговията " Амазон " (Amazon) Джеф Безос, чието положение се прави оценка на 119 милиарда $, и създателят на " Майкрософт " (Microsoft) Бил Гейтс със 106 милиарда $. /БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР