Състоянието на опитния защитник Петър Занев, който получи удар в

...
Състоянието на опитния защитник Петър Занев, който получи удар в
Коментари Харесай

Пирин излезе с информация за Петър Занев, който пострада в мача с Локомотив

Състоянието на опитния бранител Петър Занев, който получи удар в главата в края на дуела Пирин - Локомотив (Пд) е устойчиво, оповестиха от благоевградския клуб на страницата си. След като бе откаран с кола за спешна помощ в болница " Пулс " (Благоевград), е открито разтърсване на мозъка. В момента лекарите преценят дали в идващите часове да бъдат осъществени спомагателни прегледи в София.

Вратарят Янко Георгиев, който напусна дуела през първото полувреме е с повредени връзки на коляното, като в понеделник, 31.10, той ще премине през ядрено-магнитен резонанс, който ще покаже степента на увреждането.
 Христо Янев дебютира с точка против Локо (Пловдив), тежка травма беляза мача Христо Янев дебютира с точка против Локо (Пловдив), тежка травма беляза мача
Преслав Йорданов, който също напусна срещата наложително преди почивката е с травма на прасеца, като неговото положение е най-хубаво и евентуално скоро ще бъде още веднъж разполагаем на старши треньора на ФК Пирин.
 Изкараха Петър Занев с кола за спешна помощ след тежка травма в главата Изкараха Петър Занев с кола за спешна помощ след тежка травма в главата
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР