Състоянието на журналиста Слави Ангелов, който снощи бе жестоко пребит

...
Състоянието на журналиста Слави Ангелов, който снощи бе жестоко пребит
Коментари Харесай

Състоянието на пребития журналист Слави Ангелов е стабилно

Състоянието на журналиста Слави Ангелов, който нощес бе грубо пребит пред дома си в София, е устойчиво, той настанен в неврохирургията на ИСУЛ.
Главният редактор на 168 часа е бил причакан от трима души пред кооперацията, в която живее на бул. “Дондуков”. Двама от нападателите са го налагали с железни пръти по тялото и лавата, а третият е правел видеоклип, твърди свидетел.

”Побоят е бил доста нечовечен. За благополучие няма вътрешни разкъсвания, само че кракът му е бил строшен като е удрян с някакъв огромен нож, заяви шефът на Медийна група България Венелина Гочева. “Мислех, че всичко това е останало в предишното.Но очевидно не е.Тези хора са желали Слави да почине. Освен това са записали нападението, евентуално с цел да го покажат на поръчителя на побоя. Очевидно някоя е обиден прочувствено, с цел да изиска такова нещо” допусна Гочева.

Основната версия, по която се работи е, че нападението е обвързвано с журналистическата работа на журналиста. “

Освен 168 часа, Ангелов е основен редактор на списание “Космос”, прави документални компании, видеа.

49-годишният Слави Ангелов е дълготраен проверяващ публицист, работил е по- осветляването на най- огромните наркоканали в България, създател е на две книги.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР