Състоянието на четиримата жандармеристи, пострадали при катастрофата край Царево, е

...
Състоянието на четиримата жандармеристи, пострадали при катастрофата край Царево, е
Коментари Харесай

Ясно е състоянието на катастрофиралите жандармеристи

Състоянието на четиримата жандармеристи, потърпевши при злополуката край Царево, е устойчиво, оповестиха от УМБАЛ - Бургас.

Припомняме, че през вчерашния ден сутринта при преден удар сред два служебни джипа на дирекция „ Жандармерия “ пострадаха четирима чиновници на реда.

" Състоянието на потърпевшите в злополуката край Царево жандармеристи е устойчиво. Те са без заплаха за живота ", това сподели представителят на бургаската регионална болница Юлия Андреева, съобщи БНР.

" Работи се по всички версии, в това число човешка неточност, механически проблем в един от колите ", уточни прокурор Мария Маркова.

По думите ѝ до момента в който не бъдат разпитани очевидците и не бъдат направени експертизите на движимостите лица не може да се разяснява даже и с каква скорост са се движили транспортните средства по време на случая.

„ Резултатите от кръвните проби, които са взети от потърпевшите за съществуване на алкохол или опиати няма по какъв начин да бъдат ясни на този стадий, тъй като тези експертизи се назначават от Научно проучвателен институт по криминалистика и криминология “, сподели още прокурор Маркова.

Снимка: Нова

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР