Състезателят по американски футбол Терел Прайър е бил приет в

...
Състезателят по американски футбол Терел Прайър е бил приет в
Коментари Харесай

Шок! Гадже наръга футболист с нож след грандиозен скандал

Състезателят по американски футбол Терел Прайър е бил признат в болница в Питсбърг с заплаха за живота, откакто няколко пъти е бил наръган в гърдите от приятелката си Шалая Бристън. 30-годишният състезател е претърпял незабавна интервенция, осведоми „ TMZ”.

В петък вечерта футболистът и 24-годишното му гадже отишли с другари на ресторант. Там двамата почнали да се карат. Прайър се прибрал самичък вкъщи, а Шалая Бристън с три свои приятелки отишли на дискотека. Когато те се върнали, Терел ги чакал в хола, блъснал една от дамите на пода и траял свадата с гаджето си.

Скандалът се пренесъл в кухнята, където Бристън докопала нож и няколко пъти наръгала футболиста в гърдите. В 4:30 часа Терел Прайър е признат в болница, откакто дамите го откарали с неговата кола. Приятелките на Шалая признали пред полицията, че връзката на Бристън и Прайър постоянно била придружена със кавги и физическо принуждение.

24-годишната нападателка е задържана по обвиняване за опит за ликвидиране, а по-късно пусната под гаранция. В колата на Терел Прайър служителите на реда намерили полуавтоматичен револвер. Той също е арестуван, само че за нападението над другарка на Шалая Бристън.

Прайър, който сега е свободен сътрудник, през кариерата си е играл за девет тима от НФЛ: Оукланд Рейдърс, Сиатъл Сийхоукс, Канзас Сити Чийфс, Синсинати Бенгалс, Кливланд Браунс, Вашингтон Редскинс, Ню Йорк Джетс, Бъфало Билс и Джексънвил Джагуарс. На 31 август беше освободен от „ ягуарите “, откакто получи травма на коляното.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР