Състезателните права на италианския национал Сандро Тонали бяха спрени за

...
Състезателните права на италианския национал Сандро Тонали бяха спрени за
Коментари Харесай

Спряха правата на Тонали за 10 месеца

Състезателните права на италианския национал Сандро Тонали бяха спрени за 10 месеца поради нарушаване на разпоредбите за хазарт. Тонали, който през лятото се трансформира в най-скъпия италиански футболист в историята с прехвърлянето си от Милан в Нюкасъл, се призна за отговорен и съдействаше на следствието на италианската прокуратура и локалната футболна федерация.


23-годишният халф е залагал на мачове, в това число и на победи на Милан, до момента в който играеше за " росонерите ". Той бе заплашен от 3-годишно наказване, само че поради съдействието си получава по-малко наказване и няма да играе футбол в идващите 10 месеца. Цялото наказване на Тонали е за 18 месеца, само че осем от тях ще бъдат отделени за рехабилитация и най-малко 16 визити на лечебни сеанси.

По този метод Сандро Тонали ще пропусне остатъка от сезона на Нюкасъл и няма да може да играе на Евро 2024, в случай че Италия се класира за шампионата. Халфът няма да играе и при започване на идната акция във Висшата лига.

По същия случай играчът на Ювентус Николо Фаджоли бе осъден за осем месеца, а футболистът на Астън Вила Николо Дзаниоло бе разпитан от прокуратурата, само че към момента не е ясно дали ще бъде осъден. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР