Състезателката в категория до 52 килограма при жените в UFC

...
Състезателката в категория до 52 килограма при жените в UFC
Коментари Харесай

Макензи Дърн намекна за следващата си изява в Октагона на UFC

Състезателката в категория до 52 кг при дамите в UFC – Макензи Дърн има две следващи победи в Октагона на най-голямата ММА организация. Сега феноменът в Бразилското джу джицу показа, че към този момент е набелязала файт картата, в която желае да направи своето трето присъединяване.

Дебютът на 25-годишната бразилка бе против Ашли Йодър. Двете дами се биха в UFC 222 и резултатът бе победа посредством съдийско решение за Дърн.

Вторият конкурент на Макензи в UFC 224 се споделя Аманда Куупър. Двете състезателки не бяха изключително привързани една към друга и това си личеше отдалеко. Напрежението се повиши още повече, откакто стана ясно, че Дърн не съумя да смъкна тежестта си до нужното за категорията. С цели три кг от горната страна Макензи се качи на формалния кантар преди срещата. Въпреки всичко дуелът се състоя и завърши посредством задушаване още в първи рунд.

Макензи Дърн разгласи пред публицисти, че желае да се бие на 3 ноември в Ню Йорк. UFC 230 е планувано за Медисън Скуеър Гардън, само че към момента няма оповестени мачове от файткартата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР