Състезателката по ски-алпийски дисциплини Федерика Бриньоне получи специална доставка по

...
Състезателката по ски-алпийски дисциплини Федерика Бриньоне получи специална доставка по
Коментари Харесай

Федерика Бриньоне получи трите кристални глобуса с куриер

Състезателката по ски-алпийски дисциплини Федерика Бриньоне получи специфична доставка по време на карантината поради ковид. Италианката с боязън одобри пратка вкъщи, само че не като останалите хора в изолираност от "Амазон " или локалния супермаркет, а нещо доста по-ценно - трофеите, които завоюва този сезон, изпълнен с страсти и победи.

Доставката включваше трите кристални глобуса: деветкилограмовия трофей за първата й победа в генералното класиране за Световната купа, плюс двата по-малки глобуса за купите в гигантския слалом и алпийската композиция. Трофеите бяха доставени в дома на родителите на Бриньоне, тъй като къщата на състезателката е в мъчно налична планинска област, където куриерите нормално не вървят.
Вижте тази обява в Instagram.
• • • Photo credits @davidebrignone #traiettorieliquide #anotherbestday #beonewithyourgoal #bandofheroes #bancagenerali #noberasco #valledaosta #lovevda #acquaalma #mancinigroup #adidas #technogym #breitling

Публикация, споделена от Federica Brignone (@federicabrignone) на Мар 24, 2020 в 8:07 PDT

"Брат ми прати фотография с трофеите и текст: О, твои ли са? Ти ли ги поръча? След това аз отидох и ги донесох в моята къща ", сподели Бриньоне във видео изявление за АП от хола си. Бриньоне е поставила купите във витрината на дома си, без да ги дезинфекцира, каквито са рекомендациите на управляващите поради пандемията.

"Бяха в кутии и са стояли там дни наред, по тази причина не виждам проблем ", сподели тя. Федерика Бриньоне завоюва Световната купа, откакто сезонът в алпийските ски приключи предварително поради ковид.

Последните стартове в Оре, Швеция бяха анулирани и това попречи на Микаела Шифрин да се завърне на пистата след спиране поради кончината на своя татко и да се бори за трофея. "Карах доста добре в края на сезона и бях готова за триумф в Оре. Наистина желаех да приключа сезона уместно ", сподели Бриньоне.

Състезателката няма самообладание да отмине изолацията и да отпразнува триумфа си със своите треньори, съотборници и да чуе италианския химн в своя чест. Това може да се случи през лятото в щаба на Италианската федерация по зимни спортове в Милано, в офисите на ФИС в Швейцария или при старта на новия сезон в Зьолден, Австрия.

"Колкото по-скоро, по-добре. Ако церемонията е чак другия сезон, към този момент ще бъде съсредоточена върху него и ще бъде прекомерно късно за празненства. Но отново е по-добре от нищо ", сподели Бриньоне след незабравим сезон, в който завоюва пет победи в три разнообразни дисциплини и записа 11 подиума.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР