Състезанието на идеи да се проведе на неутрална територия и

...
Състезанието на идеи да се проведе на неутрална територия и
Коментари Харесай

ГЕРБ иска дебат Фандъкова - Манолова

Състезанието на хрумвания да се организира на неутрална територия и да се отразява от всички медии, които имат предпочитание, оферират ръководещите

Публичен спор на неутрална територия сред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова оферират ГЕРБ и сътрудниците им от Съюз на демократичните сили преди балотажа в неделя.
Предизборният щаб на Политическа партия ГЕРБ – София, дружно с сътрудниците ни от Съюз на демократичните сили – София, предлагаме провеждането на един спор сред претендентите за кмет на столицата и техните екипи, който да бъде на неутрална територия с опция за лъчение или отразяване от всички медии, които демонстрират интерес, заяви пресцентърът на ръководещата партия.

Дните сред оповестяването на формалните резултати от първия тур и провеждането на втори тур са доста малко. Категорични сме, че нашите съграждани заслужават структуриран спор с явен правилник и задоволително време, с цел да се чуят предложенията на претендентите и екипите им по тематиките, които обществото е посочило, че са най-важни за него, обявиха още от партията на Бойко Борисов. Градът ни има потребност от ясни отговори на значителните въпроси и съгласно нас те могат да се чуят тъкмо в един подобен спор. Дължим на столичани опцията осведомен избор, приключва поканата.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР