Съставът на Черноморец Бургас победи с категоричното 95:71 като гост

...
Съставът на Черноморец Бургас победи с категоричното 95:71 като гост
Коментари Харесай

Черноморец Бургас надви убедително Балкан Ботевград като гост в НБЛ

Съставът на Черноморец Бургас победи с безапелационното 95:71 като посетител Балкан Ботевград в среща от Първата шестица на Националната баскетболна лига (НБЛ).

В " Арена Ботевград " момчетата на Васил Евтимов не оставиха никакви шансове на своя противник в първия си дуел след триумфа си в шампионата за Купата на България и стигнаха до своя пети пореден триумф от началото на месец март.

Равностойна ненапълно бе само първата четвърт на мача, тъй като след това " акулите " постановиха цялостен надзор върху събитията на паркета и до почивката към този момент имаха задатък от 20 точки - 52:32.

След подновяването на играта бургазлии продължиха да преобладават, като най-голямата им преднина пристигна при 90:63, а в оставащото време до края домакините от Ботевград съумяха само да съкратят дребна част от своя пасив.

Травик Макконико стана най-резултатен за спечелилите със своите 20 точки, а Андрей Иванов и Алекс Уандие вкараха надлежно по 16 и 15. Шон Смит пък се регистрира с " дабъл-дабъл " - 14 точки и 10 битки.

От другата страна за ботевградчани Николай Грозев и Майки Диксън се регистрираха с по 14 пункта, до момента в който Димитър Димитров приключи с един по-малко.

В класирането Черноморец Бургас дели първото място с Рилски състезател, като и двата отбора са с баланс 21-5. Междувременно тимът на Балкан Ботевград заема 4-а позиция с индикатори 15-10.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР