Съставът на Байер Леверкузен успя да извоюва героична точка в

...
Съставът на Байер Леверкузен успя да извоюва героична точка в
Коментари Харесай

Затвърдено: Байерн е много далеч от Баварската машина

Съставът на Байер Леверкузен съумя да извоюва героична точка в гостуването си на хегемона Байерн Мюнхен на " Алианц Арена ", завършвайки 1:1 в мач от 25-тия кръг на Бундеслигата.

Двубоят беше решен в границите на първите 40 минути, най-малко във връзка с головете. Никлас Зюле съумя да разстреля Лукас Храдецки отблизо разстояние след статично състояние, с цел да открие за домакините.

Само 9 минути преди края на частта обаче гостите бяха възнаградени за упорството си, откакто Томас Мюлер имаше нещастието да си означи автогол.

През втората част Левандовски изпусна превъзходен късмет за Байерн, до момента в който в състава на " аспирините " Флориан Виртц и Амин Адли не съумяха да преодолеят Свен Улрайх, с цел да бъде завършено и равенството.

Така Байерн взе задатък от 9 точки пред Борусия Дортмунд, само че и с мач повече, до момента в който Леверкузен остана на 5 пункта зад " жълто-черните ".

От друга страна днешният мач с " аспирините " бе следващото доказателство, че при " баварците " има много съществено оттегляне. Те са доста надалеч от мъчно победимите сформира на Байерн, водени от Юп Хайнкес и Ханзи Флик.

Резултати от другите мачове от Бундеслигата, стартирали в 16:30 българско време:

Бохум - Гройтер Фюрт 2:1

Херта Берлин - Айнтрахт Франкфурт 1:4

Република България Лайпциг - Фрайбург 1:1

Волфсбург - Унион Берлин 1:0
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР