Състав на Варненския апелативен съд потвърди първоначалния арест на Алтън

...
Състав на Варненския апелативен съд потвърди първоначалния арест на Алтън
Коментари Харесай

Баща и син остават в ареста, заради разпространение на наркотици

Състав на Варненския апелативен съд удостовери първичния арест на Алтън А. за това, че на 3 август в съучастничество с Росен Н. като помощник придобили и държали за разпространяване високорискови наркотични субстанции – кокаин, метамфетамин, амфетамин и марихуана. Миналата седмица Окръжният съд в Добрич дефинира по отношение на двамата родственици – наследник и татко, най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “.

Апелативният съд във Варна удостовери законосъобразността на избрания първичен арест и за двамата обвинени. Събраните в хода на следствените дейности доказателства, материалите и гласните свидетелства по неоспорим метод обосноват и за този съд догатката, че Алтън и Росен са съпричастни към предявеното обвиняване. Престъплението е с висока социална заплаха и се санкционира строго от закона.

Обект на разбор са и други събрани доказателства. В хода на задържането Росен, който е управлявал автомобила, спрян за инспекция е бил под въздействието на наркотично вещество. Бил е осъждан три пъти и против него има висящо досъдебно произвеждане.Свидетелски показания пък разкрили извънредно добре проведената незаконна скица за разпространяване на неразрешените от закона субстанции, които Алтън укривал в различен парцел. Използвал трето лице да му „ доставя “ дрогата от укритието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР