Състав на Окръжния съд в Добрич постанови мярка за неотклонение

...
Състав на Окръжния съд в Добрич постанови мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Домашен арест за британеца, нарязал гумите на близо 70 коли в Добрич

Състав на Окръжния съд в Добрич постанови мярка за неотклонение „ домакински арест “ по отношение на 51-годишния английски жител, притеглен към наказателна отговорност за увреждането на към 70 автомобила в регионалния град. Така въззивната инстанция анулира определението на Районния съд от 23 декември м. година за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. 

По време на правосъдното съвещание отбраната съобщи, че обвиненият е подхванал първи стъпки към обезщетяване на пострадалите, като е превел непринудено 7000 лв.. Все още не е ясно на каква сума възлизат нанесените вреди, сподели за Българска телеграфна агенция прокурор Даниел Илиев, представител на Районната прокуратура. 

На 21 декември непрекъснато пребиваващият у нас британец и фамилията му посетили близки на неговата брачна половинка. Поради вдигнат звук съседи създали забележка на компанията, с което разгневили мъжа. Под въздействието на използвания при гостуването алкохол той влезнал в спор с тях. 

Около 2:15 часа обвиненият напуснал дома на околните си, счупил стъклото на входната врата на блока, в който те живеят, и почнал да реже гумите на паркираните начело коли. След това траял към прилежащата жилищна постройка и по този начин съумял да повреди десетки транспортни средства. 

Определението на Окръжния съд е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР