Състав на Окръжен съд - Ловеч уважи искането на Окръжната

...
Състав на Окръжен съд - Ловеч уважи искането на Окръжната
Коментари Харесай

Отцеубиецът от Ловеч остава в ареста

Състав на Окръжен съд - Ловеч почете настояването на Окръжната прокуратура за взимане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на упрекнатият в съзнателно убийството на татко си 47-годишен мъж.

72-годишния му родител бе открит мъртъв в дома му в Ловеч в сряда. Сигнал в полицията подал непосредствен роднина на убития. Адресът неотложно бил посетен от екип на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи. В жилището бил открит сина в нетрезво положение, както и тялото на татко му.

Извършен бе оглед на местопрестъпление, при който са открити травматични увреждания по натрупа на възрастния мъж.
Съдът одобри, че следствието е в начален стадий, само че от събраните все още доказателства може да се направи извод за съпричастност на обвинения към закононарушението. То е тежко по смисъла на закона и за него се планува наказване " отнемане от независимост " за период от 15 до 20 години, пожизнен затвор, пожизнен затвор без подмяна. Тъй като действието е с висока социална заплаха, съдът одобри, че е налице и втората причина за взимане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ", а точно - заплаха обвиненият да се укрие или да извърши закононарушение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР