Съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев привика вчера треньора на тима

...
Съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев привика вчера треньора на тима
Коментари Харесай

Ганчев хока Ел Маестро

Съсобственикът на ЦСКА Гриша Ганчев привика през вчерашния ден треньора на отбора Нестор Ел Маестро. Сръбският треньор е трябвало да изясни за какво „ алените “ играха едва за следващ път през есента и се стигна до болезнената загуба в дербито с Лудогорец – 0:1.

Първоначално Ганчев е оповестил пред близки, че „ армейците “ са изгубили злополучно. Той обаче е трансформирал мнението си като е премислил нещата. В този мач отборът не съумя да насочи прецизен удар към Слуга, нищо че играчите имаха разполагаем за това близо 120 минути. Така ЦСКА падна на трето място. И отстъпва по индикатори, както на Черно море, по този начин и Лудогорец. А това може да се окаже съдбовно за упоритостите на отбора за крайното класиране на шампионата. 

Срещата на Ганчев и Нестор Ел Маестро се състоя през вчерашния ден в 17 часа. Показателното е, че е бил извикан само треньорът, а не целия щаб. Това е доказателство, че наставникът на този стадий ще резервира мястото си отпред на отбора и няма да бъде уволняван, каквито спекулации се появиха минути след края на трилъра на „ Българска войска “.

Самият Ел Маестро бе сломен от неуспеха и отхвърли да го разяснява дълго и необятно. „ Предпочитам да се прибера у дома “, промълви експертът.

" Мач Телеграф "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР