Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи любопитен коментар пред

...
Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи любопитен коментар пред
Коментари Харесай

Култовият бос на Локо Пд Крушарски се закани люто на Лудогорец и ЦСКА

Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи любопитен коментар пред SportLive.bg във връзка идните конфликти с Лудогорец и ЦСКА, които ще покажат подготвен ли е тимът воден от треньора Александър Томаш да се бори за купата.

„ Черно-белите “ се показват удивително от началото на сезона и са на върха в класирането с 28 точки. Селекцията на Томаш пренаписа и историята на клуба, откакто усъвършенства върха от следващи победи на тима, като серията към този момент доближи до 9 триумфа.

В сряда Локо Пд гостува на Лудогорец, а в понеделник приема ЦСКА на стадиона в парк „ Лаута “ под тепетата. „ Орлите “ и „ алените “ се считаха за главните любимци в борбата за шампионската купа, само че „ черно-белите “ объркаха сметките и са приятната изненада през акцията.

„ Ще ги бием и двата тима. Лудогорец си имат една обеца на ухото от нас. Ние в този момент ще им покажем по какъв начин се играе мач. Ние не сме несериозни. Заели сме сериозна позиция. Все отново е футбол и ще играем за победа “, отсече Крушарски пред SportLive.bg от Аржентина за идните мачове с разградчани и армейците.

„ Програмата най-малко са 2 точки от дуелите с Лудогорец и ЦСКА. Всеки мач е мъчно. Ние играем най-трудно с по-слабите тимове. Мобилизираме се против по-силните “, акцентира предприемачът.

Наскоро в изявление пред SportLive.bg Крушарски разгласи, че Локомотив Пловдив сигурно ще стане първенец, като отсече, че серията на тима ще стигне до 17 следващи победи. Запитан за коментар ще съумеят ли момчетата на Александър Томаш да го реализиран, предприемачът отговори:

„ Остават още 8 победи да създадем, с цел да се сбъдне това, което Ви споделих. Ние сме привикнали да изненадваме футболната общност. Защо да не станем първенци? “, отсече съсобственикът на Локомотив Пловдив.

„ В тима ни няма никакви терзания. Не им тежи нищо. Трябва да се види какво е настроението в отбора ни, а то е положително. Апетитът идва с яденето! “, продължи той.

Отново пред изданието предприемачът беше разкрил, че спортният шеф Илко Пиргов ще замине на задача в Аржентина и Бразилия, където ще работи най-малко в продължение на месец по зимната селекция. Той разяснява и по какъв начин стоят нещата по този въпрос все още.

„ В момента съм в Аржентина. Към средата на октомври, когато се прибера аз, Пиргов ще пристигна в Южна Америка “, разгласи Крушарски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР