Също толкова важно, колкото и да знаете как да привлечете

...
Също толкова важно, колкото и да знаете как да привлечете
Коментари Харесай

Той не проявява интерес – кога трябва да се отдръпнете

Също толкоз значимо, колкото и да знаете по какъв начин да привлечете нечий интерес, е да разпознаете по кое време е време да се отдръпнете. Понякога, каквото и да вършиме, просто нещата не се получават и той не дава отговор на възприятията ви. Е, това не е краят на света, случват се такива неща и на най-хубавите, както се споделя. Вероятно и вие сте били в обстановка, в която някой ви харесва, само че вие просто не гледате на него по подобен метод. За да не рискувате да станете досадна и да бъдете засегната, би трябвало да методите към обстановката с достолепие.

Ето някои признаци, че може би е време да се отдръпнете от този човек и да пренасочите напъните и очарованието си другаде:

Липса на интерес от негова страна

Какъв по-очевиден симптом от този? Ако той е непрекъснато високомерен, рядко открива контакт с очи или наподобява безразличен да ви опознае, това е огромен знак, че не си пада по вас и би трябвало да се отдръпнете.

Но хей, не позволявайте това да ви обезсърчи. Знаем, че несъмнено сте разочаровани, само че не позволявайте на тъгата да се настани в душата ви. Вашият сателит в живота е някъде там и неналичието на интерес от страна на индивида, по който си падате сега, не дефинира цената ви. Не го забравяйте.

Винаги предизвиквате

Случвало ли ви се е да се чувствате по този начин, като че ли играете соло в хипотетичен дует? Ако постоянно вие сте този, който стартира диалози, предлага срещи или поставя старания да поддържа връзка, може би е време да извършите преоценка. Една уравновесена връзка изисква двама дейни участници.

Негативни трептения

Никога не подценявайте интуицията си. Ако това, че постоянно сте към него, ви кара да се чувствате неспокойни, това евентуално е сигнал да се отдръпнете. Вашият комфорт, сигурност и благополучие в никакъв случай не би трябвало да бъдат компрометирани.

Вижда се с някого

Ако той е предан на друга, уважавайте връзката им и елегантно направете крачка обратно. Не забравяйте, че верният човек в несъответствуващото време към момента е несъответствуващ човек.

Когато настъпи подобаващият миг, ще откриете този, който е предопределен за вас, по тази причина би трябвало да се отдръпнете от другия по-скоро.

 да се отдръпнете Той не демонстрира интерес – по кое време би трябвало да се отдръпнете

Отсъствие на почитание

Уважението е в основата на всяка връзка. Ако той не ви почита, непрекъснато омаловажава вас или другите или прави неуместни мнения, е време да натиснете спирачките и да се отдръпнете. Заслужавате човек, който ви цени и цени.

Той заобикаля персонални въпроси

Ако той заобикаля персонални въпроси или се отклонява от смислени диалози, това може да е знак, че не е подготвен или не желае да се свърже на по-дълбоко равнище. От значително значение е и двете страни в една връзка да бъдат открити и уязвими един към различен.

Пази ви в загадка

Ако към този момент имате връзка, само че той не желае да ви показа на приятелите си или не ви загатва пред другите, това е червен байрак. Заслужавате да бъдете с човек, който се гордее, че се вижда с вас.

Има повече стрес, в сравнение с наслада

Ако взаимоотношенията ви с него провокират повече стрес, паника или горест, в сравнение с наслада, това е явен знак, че нещо не е наред и би трябвало да се отдръпнете. Взаимоотношенията би трябвало да ви издигат, а не да ви събарят. В този случай даже не се опитвайте да привлечете интереса му. По-добре да се отдръпнете, тъй като единствено ще си загубите времето и това ще ви донесе отрицателни страсти.

 да се отдръпнете Той не демонстрира интерес – по кое време би трябвало да се отдръпнете

Важното е да се основават връзки!

В основата на всичко това е смисъла на достоверната връзка. Нашият набор от психически препоръки и трикове служи като потребен инструмент в кутията ви за запознанства, само че не е цялата картина. Тайната съставна част, магическият детайл, в случай че щете, е същинското, нефилтрирано вие.

Макар че всички обичаме тръпката от това някой нов човек да прояви интерес към нас, от решаващо значение е да помним, че запознанствата не са единствено за основаване на подобен. Става дума за основаване на връзки с хора, които ви ценят и правят оценка такива, каквито сте, без да е належащо да се преструвате или да полагате непрекъснати старания. Докато употребявате тези препоръки, с цел да се ориентирате в сцената за запознанства, не подценявайте знаците, че може би е време да се отдръпнете.

Това самоосъзнаване е също толкоз значимо, колкото и предизвикването на първичен интерес. Да разберете по кое време да се оттеглите е акт на самоуважение и може да ви спести доста душевни премеждия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР