Същински филм на ужасите се разиграл в град Куклен, минути

...
Същински филм на ужасите се разиграл в град Куклен, минути
Коментари Харесай

Екшън край Пловдив: Пиян нахлу с моторна резачка и брадва при майка с три деца

Същински филм на ужасите се разиграл в град Куклен, минути след 20 часа в четвъртък. Пиян мъж нахлу с моторна резачка и секира в дома на младо семейство с три деца, съобщава TrafficNews.bg, базирайки се на разказите на пострадали.

Всичко започвало още в късните часове на следобедния ден. Видимо подпийнал мъж към 60 години се качил на возилото си и опитал да потегли. В същото време до автомобила прекосявали млад мъж с детенцето му, които за малко да бъдат блъснати. Тогава бащата се ядосал, отворил вратата на колата и му взел ключовете. Разразил се скандал сред двамата мъже.

След сдърпването бащата се прибрал, а съперникът му седнал да си допие.

След няколко часа добре почерпеният мъж отишъл в къщата на младия татко. По това време обаче него го нямало, а в къщата били брачната половинка му и трите й деца.

Пияният мъж бил въоръжен с секира и моторна резачка. Започнал да вика, псува и да удря вратите на къщата. Притеснена, дамата се заключила и незабавно повикала полиция.

Органите на реда пристигнали и съставили протоколи. Днес фамилията са пуснали и тъжба до прокуратурата.

„ Беше извънредно. Сестра ми беше доста разтроена, пиеше хапчета. Децата плачеха. Този мъж ни е комшия. Казва се Рамадан. Всичко стана поради забележката на шурей ми, че въпросния мъж желае да кара колата си пийнал ”, описа братът на пострадалата жена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР