Същинска иновация е на път да роди изпадналата в истерия

...
Същинска иновация е на път да роди изпадналата в истерия
Коментари Харесай

Иновация! Осъдената за корупция Десислава Иванчева свиква протест срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор

Същинска иновация е на път да роди изпадналата в нервност “разградска десница” и наемниците на банкера дезертьор Цветан Василев. След фиаското, което претърпяха този четвъртък пред Висшия правосъден съвет, отпред с проваления някогашен правосъден министър Христо Бойкикев (Иванов), хората на подсъдимия Иво Прокопиев и укриващия се в Белград мустакат фараон готвят нова провокация.

Осъдената на 20-години за корупция в изключително огромни размери Десислава Иванчева пропагандира във фейсбук за митинг против номинацията на Иван Гешев за основен прокурор. Сборището е планувано за понеделник вечерта пред Съдебната палата.

Сценаристите на “калната кампания” против номинацията на зам.-главния прокурор явно са в тотална невъзможност, другояче, няма по какъв начин да се изясни тази куриозна обстановка - приет за отговорен, въпреки и към момента единствено на първа инстанция, да привиква митинг против върховен прокурор.

Каква по-голяма препоръка за положителната работа на един обвинител е това, че против него ще стачкуват обвинени, подсъдими и наказани, дружно с юристите им?!
Истерията на “разградския гризач” и “десницата му” в действителност са най-голямата реклама и доказателство за сполучливата работа на профилираните прокурори, началник на които беше точно Иван Гешев.

Така се оказва, че откакто Ицо Брадата, Рада Дълбоката, Наско Гнома, не могат да свършат работа, на челен път очевидно ще бъдат пуснати Картофа, Кирката, Кьоравия, Крокодила, Биволите и близача на мръсни тоалетни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР