Същевременно учени посочват, че ваксинирането на цялото население на Великобритания

...
Същевременно учени посочват, че ваксинирането на цялото население на Великобритания
Коментари Харесай

За COVID ваксинация на всички англичани вероятно ще е необходима една година

Същевременно учени показват, че имунизирането на цялото население на Англия може да отнеме една година.

Утре повече от 34 милиона англичани от общо 57 милиона ще се разсънят в най-високата - трета степен, на локална карантина, откакто държавното управление реши да сложи столицата Лондон и огромни елементи от графствата Есекс и Херефордшър в нея.

Строгите ограничения значат затваряне на заведенията за хранене и пъбовете, театрите и кината. Максимум до 6 души могат да се събират единствено отвън домовете си.

Правителството обаче удостовери, че ограниченията ще бъдат облекчени сред 23 и 27 декември поради Коледа, което ще разреши събиране до три фамилии. В този интервал пада и възбраната за пътувания.

Правителството подреди на лондондската община Гринуич да държи учебните заведения отворени, откакто нейното управление прикани за минаване към образование онлайн поради увеличаващите се случаи на заразяване.

Междувременно водещи английски учени предизвестиха, че за общонационалната стратегия за всеобща имунизация може би ще е нужна една година - за имунизиране на всички, даже да няма спирания.

А последната статистика демонстрира, че 819 000 души не се водят към този момент на работа от началото на рецесията с COVID-19, като една трета от тях са от ресторантьорския и хотелиерския бизнес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР