Съществуват над 2000 бактерии, които живеят по човешкото тяло. Оказва

...
Съществуват над 2000 бактерии, които живеят по човешкото тяло. Оказва
Коментари Харесай

Изненада! Тези части от тялото миете грешно

Съществуват над 2000 бактерии, които живеят по човешкото тяло. Оказва се, че от самото начало сме почиствали разнообразни елементи по неверен метод и сме нанасяли повече вреди, в сравнение с изгоди. Ето какво имаме поради.
1. Пъп
 С какъв брой топла вода би трябвало да се къпем през зимата С какъв брой топла вода би трябвало да се къпем през зимата
В края на дългия ден няма нищо толкоз успокояващо, колкото парещ душ, изключително в случай че на открито е студено. За страдание, колкото и прелестно д...
Обикновено множеството от нас подценяват чистотата на пъпа или го почистват по неверен метод. Пъпът ви би трябвало да се почиства един път седмично и по характерен метод. Потопете памучен тампон в малко алкохол и завъртете във вътрешността. Избягвайте да употребявате лосион за тяло към него, тъй като събира нечистотия.
2. Уши
Това се схваща от единствено себе си, само че потреблението на нокти и пръсти за разчистване е безусловно „ не ”. Вместо това нанесете няколко капки затоплено бебешко масло или глицерин, с цел да омекотите ушната тиня. Напълнете спринцовка или капкомер с топла вода и обърнете главата си от другата страна, с цел да излезе водата. Избършете с забрадка и повторете процеса. В аптеките също продават комплекти за промивка на уши.
3. Език
 Опасностите, които крие честото къпане Опасностите, които крие честото къпане
Чecтoтo взимaнe нa душ мoжe дa нaруши зaщитнaтa бaриeрa нa кoжaтa, кaктo и дa oтcлaби чoвeшкoтo тялo. Зa тoвa прeдупрeди дeрмaтoлoгът A...
Езикът ви би трябвало да се почиства също толкоз постоянно, колкото и зъбите. Продават специфични уреди за тази цел, които малко припомнят на стъргало – поставете го в задната част на езика си и постепенно го изведете напред с малко напън.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР