Съществуват много начини да имате плосък корем – някои от

...
Съществуват много начини да имате плосък корем – някои от
Коментари Харесай

6 натурални напитки спъхват корема и талията трайно – без глад и изтощителни упражнения:

Съществуват доста способи да имате плосък стомах – някои от тях са по-строги от други, само че би трябвало да вземем поради, че не всички тези способи са изцяло здравословни, да не приказваме за искрено „ гладните “ диети, които в последна сметка вредят на здравето на цялото тяло.

Най-добрият избор за дейно намаляване и поддържане на резултата е потреблението на естествени средства, които задействат храносмилането и метаболизма.
 зелен чай
зелен чай

Зелен чай
Този чай има способността да изгаря всички отрови, които се намират в организма, т.е. има антитоксични и диуретични свойства, тъй че освен ще елиминирате бактериите, които предизвикват щета на тялото, само че и ще премахнете непотребните мазнини. Препоръчва се да се пие дребна чаша зелен чай 30 минути преди всяко хранене, както и вечер преди лягане.
 лимонена вода
лимонена вода

Лимонова вода
Лимонът има мощни свойства, които оказват помощ за детоксикацията на цялото тяло. Всичко, което би трябвало да извършите, е да изсипете 2 литра вода в тенджера и когато доближи точката на шупване, прибавете лимон, нарязан на половина, дружно с кората. Загрейте на слаб огън за 2-3 минути, прецедете течността и я изпийте топла на празен корем преди лягане. Ако желаете да я подсладите, прибавете малко мед или стевия.
 канела
канела

Добавете канела
Канелата е известна като естествена горелка за мазнини и регулатор на глюкозата, въпреки това, канелата подтиква храносмилателната система. Сложете вода на котлона и щом кипне, прибавете малко смляна Цейлонска канела, куркума и какао. Препоръчва се да се пие преди вечеря и преди лягане, можете да добавите малко мляко и мед.
 минерална вода
минерална вода

Минерална и пречистена вода
Много е значимо да пиете задоволително вода през целия ден, без нея органите няма да работят вярно. Мазнините ще се натрупат, тъй като е невероятно да се отстраняват токсините и отпадъците от тялото заради липса на вода. Кожата също страда от дехидратация.
 ленено семе
ленено семе

Ленено семе
Тези семена имат доста фибри и дават на тялото чувство за безспорна задоволеност. Трябва да си извършите мляко или смути от ленено семе и да го пиете преди закуска и сред храненията като питателна закуска.

Залейте 3 супени лъжици ленени семена с чаша топла преварена вода и оставете за 1-2 часа. След това сложете тази течност дружно със семената в блендер, прибавете малко мед и смелете до гладкост. Можете да добавите плодове към тази напитка.
 джинджифил
джинджифил

С джинджифил
Той има доста потребни свойства за организма, тъй като освен ни кара да губим непотребни килограми, само че и контролира холестерола, триглицеридите, отстрани възпалението, почиства организма и прочие Просто прибавете малко свеж джинджифил към вашите ястия или питиета.

Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР