Съществуването на руска схема за българско гражданство на хора от

...
Съществуването на руска схема за българско гражданство на хора от
Коментари Харесай

Пеевски: Руска схема с български паспорти е нечуван пробив в националната сигурност на България и ЕС

Съществуването на съветска скица за българско поданство на хора от страни от някогашната Съюз на съветските социалистически републики и Русия съставлява невиждан пробив в националната сигурност на България и Европейски Съюз.  

Това написа в публична позиция от страна на ръководителя на парламентарната група на, която публикуваме без редакторска интервенция:

" За съществуването ѝ алармираха ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов и редица медийни следствия. Тези данни би трябвало неотложно да бъдат разследвани от разследващите ни служби, Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата. 

Затова ще сезирам и.ф. Главен прокурор, основния секретар на Министерство на вътрешните работи и шефа на ДАНС, прилагайки всички обществени данни за Руската скица - изявленията, журналистически следствия и изявления.

Неприемливо е, когато страната ни е изправена пред предизвикването да заслужи така наречен “Пълен Шенген ”, способените органи на всички равнища да си затварят очите или замитат под килима толкоз публично сензитивна тематика. 

Още на следващия ден ще предложа на сътрудниците от евроатлантическото болшинство основаването на парламентарна комисия, която да изследва всички обстоятелства и условия, свързани с “фабриката за български паспорти на митичната фигура Глеб Мишин ”, на какви равнища е пробивът в националната ни сигурност и какъв брой от тези над 4000 преписки за българско поданство съдържат подправени документи. 

Точно в този момент е основно значимо да демонстрираме с работата си нулева приемливост към корупцията на всички равнища и изострена сензитивност към всички опасности пред националната ни сигурност в подтекста на евроатлантическите ни отговорности ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР