Съществува огромно разнообразие от секс пози, но всички знаем основните,

...
Съществува огромно разнообразие от секс пози, но всички знаем основните,
Коментари Харесай

Какво издава за мъжа любимата му секс поза?

Съществува голямо многообразие от секс пози, само че всички знаем главните, които използваме най-често. Подбрахме няколко, които са обичани на огромна част от господата. Ето какво приказва тази на колегата ви за него и за връзките ви:

Мисионерската
Тази поза обезпечава най-хубаво порникване, контакт кожа с кожа и опция да се прегръщате. Ако тя му е обичаната, то той държи на интимността посред ви и то освен по време на половия акт.

На лъжичка
Често двойките избират тази поза заради съществуване на някакъв дискомфорт, бременност или болежка. Други пък просто доста я харесват. Ако вашият човек е измежду тях, значи той обожава да бъде покрай вас и да ви прегръща.

Кучешката
Мъжете я обожават! Тази поза е извънредно секси и съвсем всеки мъж би я предпочел, тъй като обезпечава положително навлизане и неповторима панорама към тялото ви. Но в случай че това е обичаната поза на колегата ви, то той евентуално не е от мъжете, които обичат да се обвързват.

Лотус
Много секси поза, която обаче не е от най-лесните. Двойките по-рядко прибягват към нея, само че въпреки всичко я харесват, тъй като дава опция за повече гушкане и отличен очен контакт. Ако той избира тази поза, значи е прочувствен вид, само че е малко въздържан. Обича да ви задоволява и ще даде всичко, с цел да се чувствате добре.

69
Всички обичаме да се разнообразяваме с нея по някой път, само че в случай че вашият човек обожава тази поза, то това значи, че той доста държи на личния си комфорт. Също по този начин значи, че му харесва освен да получава наслаждение, само че и да ви доставя такова в това време. Може би не е най-увереният ухажор, само че сигурно се раздава.

В изправено състояние
Понякога двойките прибягват към нея заради липса на време или пространство. Ако обаче това е обичаната поза на колегата ви, значи той не е подготвен за дълбока прочувствена връзка. По-скоро търси само физическо облекчаване.

Ездачката
Естествено, тази поза приказва за положително самочувствие при дамата, само че какво значи, в случай че това е обичаната поза на колегата ѝ? Той обича да ви гледа по какъв начин се наслаждавате на акта и вашето наслаждение му е значимо. Също по този начин намира гледката за страхотна и не се тормози, че ще доминирате.

Обърнатата ездачка
Уау! Ако той харесва тази поза, значи е самоуверен и ви има доста доверие, тъй като вероятността да го контузите, изпълнявайки я, не е по никакъв начин дребна. Освен това, няма по какъв начин да пренебрегнем обстоятелството, че тази поза му дава опцията да се любува на добре завършеното ви дупе.

Орел
Позата, при която ви сте легнали по тил, той е на колене пред вас, а краката ви са на раменете му. Да, и ние доста я обичаме. Ако сътрудникът ви я избира, значи той има положително самочувствие, харесва му да гледа по какъв начин получавате наслаждение и дава всичко от себе си в леглото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР