Съществува ли телепатията? Отговор на този въпрос, който вълнува милиони

...
Съществува ли телепатията? Отговор на този въпрос, който вълнува милиони
Коментари Харесай

Съществува ли телепатията? Отговорът на ЦРУ

Съществува ли телепатията? Отговор на този въпрос, който вълнува милиони души по света, дадоха секретни документи на Централно разузнавателно управление на САЩ. Те разкриват истината за телепатични опити в космоса.

В секретната информация четем: " Съветският съюз знае за преимуществата и приложенията на проучванията върху парапсихологията.

През 1963 година Кремъл дава разрешение за биологични проучвания, които в Русия включват и парапсихология.

Тласъкът към усвояването на вероятните качества за телепатична връзка идва от руските военни сили и Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Докладвано е, че през днешния ден Съюз на съветските социалистически републики има над 20 центъра за проучвания върху този феномен с годишен бюджет достигащ 21 милиона $.

Тези проучвания в действителност стартираха след тестванията на американската атомната подводница Nautilus през 1960, където бе тествана далечната телепатична връзка. “

В документа на Централно разузнавателно управление на САЩ, представен в уеб страницата " Новото знание ", се загатва и кореспонденцията сред лекар Леонид Леонидович Василев с група от висши руски учени през 1960 година.

„ Проведохме продължителни и към момента непубликувани изследвания. Днес американските военноморски сили вършат телепатични проби на атомните си подводници.

Съветските учени осъществяваха сполучливи телепатични проби преди четвърт век. Изключително значимо е още веднъж да стартираме изследванията в тази сфера. “

Телепатични опити са реализирани в редица институти, само че в Русия са повече от сполучливи.

Тези стратегии постоянно са строго секретни и каквато и информация да бъде разкрита в публични документи тя съставлява единствено върха на айсберга.

Министерството на защитата в Съединени американски щати намерено признава, че феномените, открити в тези проучвания, са изцяло действителни макар обстоятелството, че значително те към момента са необясними.

Много от резултатите, получени посредством тези изследвания са по-сигурни от откритията на общоприетата просвета.

за това е формиран от ръководителя на статистическия департамент към Калифорнийски университет Джесика Утс. Тя потвърждава, че резултатите от проби свързани с парапсихология и телепатия са доста по-точни и сигурни от резултатите употребявани за утвърждението на някои от медикаментите, които използваме.

Документите също по този начин разкриват, че опитите не били реализирани единствено на земята.

биокомуникация наподобява не били реализирани единствено на земята, а също по този начин и в открития космос.

Така нареченият татко на руското ракетостроене Цилковски, твърди: „ В идната епоха на галактическите проучвания телепатията ще бъде извънредно нужна.

Ракетите могат да отведат човек към знанието и разкриването на огромните секрети на Вселената, само че този феномен може да ни води към тайните на човешкия разум.

Именно с отговора на тези въпроси можем да докоснем най-великите достижения. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР