Съществува ли перфектен тенисист? Според Рафаел Надал да, но това

...
Съществува ли перфектен тенисист? Според Рафаел Надал да, но това
Коментари Харесай

Форхенд от Федерер и бекхенд от Джокович: как изглежда перфектният тенисист според Надал

Съществува ли съвършен тенисист? Според Рафаел Надал да, само че това би бил сборен облик сред някои от най-силните детайли на неговите противници. Испанецът, който преди месец завоюва US Open и добави 19-а купа от Големия шлем, не слага себе си измежду играчите, които биха представлявали съвършения тенисист.

" Началният удар, най-вероятно, би трябвало да бъде като на Иво Карлович. Форхендът би трябвало да вземем от Роджър Федерер, а бекхендът от Новак Джокович ", сподели Надал за трите съществени удара в тениса.

Според него другият най-съществен детайл, който е посрещането, още веднъж би трябвало да бъде заимстван от международния №1 Джокович.

" Скоростта би трябвало да бъде като на Гаел Монфис. Ако приказваме за психическата резистентност на играчите, то там №1 сме Роджър, Новак и аз ", сподели още испанецът.

След невероятните триумфи, които реализира Надал, испанският тенис няма различен състезател на неговото равнище.

" Дали ще имаме нов Надал в Испания? Не знам, само че се надявам на това. Ще бъде добре за испанския тенис, в случай че има някой, който да бъде толкоз добър. Желая на новото покооление най-хубавите вероятни неща ", добави международният №2.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР