Същата сума, която ще бъде необходима на ПФК Ботев 1912

...
Същата сума, която ще бъде необходима на ПФК Ботев 1912
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив обеща на феновете на Локомотив същата сума, която ще бъде дадена на Ботев

Същата сума, която ще бъде нужна на ПФК Ботев 1912 за закупуването на седалки, подобаващи за интернационалните срещи и затревяване на терена, ще бъде отпусната и на ПФК Локомотив 1926. Това разгласи кметът на Община Пловдив Здравко Димитров на среща с представители на " черно-белите " последователи. На нея участва и заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

" Ще има реципрочно, безусловно същото, финансиране и ще удържа на думата си. За това обаче е належащо да имате планова подготвеност защо ще бъде вложена сумата. Парите не се отпускат на клуба, а за възстановяване на стадионите, които са общинска благосъстоятелност “, съобщи Димитров.

" Черно-белите " последователи се съгласиха, че първо би трябвало да мине пазарното изследване за седалките и затревяването на терена на „ Колежа “, с цел да се знае нужната сума за ПФК Ботев 1912, която ще бъде импортирана за гласоподаване в Общински съвет – Пловдив. На тази база управлението на ПФК Локомотив 1926 ще реши какви са най-неотложните действия по стадиона в парк „ Лаута “ и ще приготви план.

Искането на последователите на Локомотив е предложенията на Община Пловдив за двата клуба да бъдат гласувани на една сесия, с цел да няма разделяне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР