САЩ заявиха, че одобрената продажба на 31 въоръжени безпилотни летателни

...
САЩ заявиха, че одобрената продажба на 31 въоръжени безпилотни летателни
Коментари Харесай

САЩ одобриха продажбата на 31 въоръжени безпилотни летателни апарата на Индия

САЩ обявиха, че утвърдената продажба на 31 въоръжени безпилотни летателни апарата на Индия, които костват близо 4 милиарда $, ще обезпечи засилена морска сигурност на азиатската страна, съобщи индийската новинарска организация Прес Тръст ъф Индия (ПТИ).

Одобрените за продажба 31 дрона от модела MQ-9B на приблизителна стойност 3,99 милиарда $ са облага, която ще укрепи способността на Индия да посреща сегашни и бъдещи закани, като разреши безпилотно наблюдаване и разузнаване на морските пътища, при които има някакво деяние. Съединени американски щати дефинираха партньорството си с Индия като едно от най-значимите.

" Бих споделил, че партньорството ни с Индия бележи аспект от връзките ни, в които има най-голяма поредност. Работим в тясно съдействие с Индия по най-жизненоважните ни цели ", съобщи представителят на Държавния департамент Матю Милър пред публицисти, написа Българска телеграфна агенция.

По отношение на договорката за дронове и нейното значение, Милър съобщи, че към момента не могат да се дадат периоди по кое време ще се реализира тя. " Това през днешния ден беше първата стъпка – уведомяването на Конгреса. Точният график на доставката е нещо, което ще проучим с индийското държавно управление през идващите месеци ", добави представителят.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР