САЩ, Япония и Южна Корея обявиха днес, че ще започнат

...
САЩ, Япония и Южна Корея обявиха днес, че ще започнат
Коментари Харесай

САЩ, Япония и Южна Корея ще обменят информация за севернокорейски ракетни изстрели

САЩ, Япония и Южна Корея оповестиха през днешния ден, че ще стартират да си обменят информация за севернокорейски ракетни изстрели до края на годината, съобщи Франс прес, като се базира на изказване, оповестено след среща в Сингапур на министрите на защитата на трите страни.

Вашингтон, Токио и Сеул възнамеряват активирането на " механизъм за продан на данни в действително време " за " да подобрят способността си да виждат и да вършат оценка на ракетните изстрелвания ", които прави Северна Корея, се разяснява в изказването, съобщи Българска телеграфна агенция.

Съединени американски щати, Япония и Южна Корея направиха това изказване, откакто тази седмица Северна Корея се опита да изстреля боен разследващ спътник, само че спътникът " падна в морето ", както заяви севернокорейската новинарска организация КЦТА.

Южнокорейската войска разгласява изображения на отломките от спътника и неговия притежател, за които твърди, че е съумяла да извади от Жълто море.

Сеул, Токио, Вашингтон и Париж разкритикуваха изстрелването от тази седмица, като обявиха, че то е било осъществено в нарушаване на резолюциите на Организация на обединените нации, които не разрешават на Пхенян да употребява технологията на балистичните ракети и която значително прилича тази, която се употребява при изстрелването на спътници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР