САЩ. силите нанесоха удари за самоотбрана в събота вечерта срещу

...
САЩ. силите нанесоха удари за самоотбрана в събота вечерта срещу
Коментари Харесай

Американските военни унищожиха 6 противокорабни ракети на хусите, подкрепяни от Иран, в Йемен, твърдят официални лица

Съединени американски щати. силите нанесоха удари за самозащита в събота вечерта против шест противокорабни крилати ракети на хутите, готови за изстрелване против кораби в Червено море, споделиха публични лица.

Крилатите ракети бяха разпознати в следените от хусите региони на Йемен и бяха решени да съставляват непосредствена опасност за корабите на Военноморски сили на Съединени американски щати и комерсиалните кораби в района, сподели Централното командване на Съединени американски щати.

„ Това деяние ще отбрани свободата на корабоплаването и ще направи интернационалните води по-безопасни и по-сигурни за военноморските сили на Съединени американски щати и комерсиалните кораби “, сподели Centcom.

Ракета е изстреляна от боен транспортен съд по време на водената от Съединени американски щати съдружна интервенция против йеменските бунтовници хуси. В събота американските сили нанесоха удари против хусите. (Централно командване на Съединени американски щати посредством X/Reuters)

Съединени американски щати направиха нов удар за самозащита в четвъртък, ориентиран към голям брой снаряди, които подкрепяните от Иран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР