САЩ ще станат "много скучна социалистическа страна", ако демократът Джо

...
САЩ ще станат "много скучна социалистическа страна", ако демократът Джо
Коментари Харесай

Тръм разкри как САЩ могат да станат много скучна социалистическа страна

САЩ ще станат "много скучна социалистическа страна ", в случай че демократът Джо Байдън завоюва президентските избори, увери президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, представен от ТАСС.

Тръмп приказва на избирателен протест в щата Минесота през вчерашния ден - деня, в който се откри Националният конгрес на Демократическата партия в Милуоки, щата Уисконсин, на който се чака Байдън да бъде публично одобрен за неин претендент на изборите на 3 ноември.

"И знаете ли какво ще се случи, в случай че ние не спечелим? ", попита президентът републиканец... Никой няма да желае да отразява Заспалия Джо. Ще получим доста скучна социалистическа страна ", сподели Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати за следващ път назова своя противник "марионетка на леви екстремисти ". Ако Байдън победи, той "ще унищожи настоящето невиждано възобновяване на (американската) стопанска система ", предизвести Тръмп, представен от ТАСС.

Той увери, че една победа на претендента на демократите "ще размени американската независимост с ляв фашизъм ", съобщи Асошиейтед прес.

"Фашисти. Те са фашисти. Някои от тях, не всички, само че някои ", сподели Тръмп.

Фашизмът е тип крайнодясна националистическа идеология, отбелязва АП.

"Никой няма да бъде в сигурност в една Америка, ръководена от Байдън ", увери Тръмп, представен от Франс прес, говорейки на различен протест - в Ошкош, щата Уисконсин - на по-малко от 130 километра северно от Милуоки.

Президентът на Съединени американски щати посети през вчерашния ден Минесота и Уисконсин - два обичайно колебаещи се щата в Средния запад, които са от значимо значение за възможната му победа на изборите през ноември.

Според изследвания на публичното мнение Тръмп изостава сензитивно от Байдън.

Смъртта на чернокожия Джордж Флойд при полицейски арест в Минеаполис, щата Минесота, през май провокира вълна от всеобщи митинги против расизма в Съединени американски щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР