САЩ ще обявят голям пакет от санкции срещу Русия в

...
САЩ ще обявят голям пакет от санкции срещу Русия в
Коментари Харесай

Байдън: САЩ ще наложат сериозни санкции на Русия заради смъртта на Навални

САЩ ще разгласят огромен пакет от наказания против Русия в петък поради гибелта на опозиционния водач Алексей Навални и продължаващата към този момент две години война в Украйна, съобщи президентът Джо Байдън пред кореспонденти по време на пътуването си до Калифорния, без да даде детайлности, само че съобщи, че ще даде повече информация в петък, съобщи " Ройтерс ". (Видеото е архивно.)

Пакетът ще " държи Русия виновна за това, което се случи с господин Навални " и за дейностите й в хода на войната в Украйна, съобщи представителят на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джон Кърби, който също не даде детайлности за глобите.

В конферентен диалог с кореспонденти Кърби съобщи, че Съединени американски щати упорстват пред Русия за " цялостна бистрота " за това по какъв начин е умрял Навални на 16 февруари в арктическа наказателна колония, където излежаваше продължителна присъда.

" Каквато и история да реши да опише съветското държавно управление на света, ясно е, че президентът Путин и неговото държавно управление са виновни за гибелта на Навални ", сподели Кърби.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР