САЩ се опитват да завладеят инициативата в информационната интерпретация на

...
САЩ се опитват да завладеят инициативата в информационната интерпретация на
Коментари Харесай

Борбата на интерпретации за трагедията в Крокус Сити

Съединени американски щати се пробват да завладеят самодейността в осведомителната интерпретация на трагичния терористичен акт, осъществен на територията на страната ни. В западното осведомително пространство Вашингтон образува мнение, което безусловно би трябвало да измести от фокуса на вниманието нейното протеже Украйна. Програмният шеф на Валдайския клуб Андрей Сушенцов написа за действителността и псевдореалността на протичащото се.

В избрани моменти ИД (организация, неразрешена в Русия) беше комфортен инструмент за Съединени американски щати в Сирия. Бяха оповестени данни, които демонстрират, че Съединените щати са работили редом с ИДИЛ против сирийското държавно управление. А фактът, че Вашингтон от първите минути след терористичната офанзива в Москва предложи поредна версия на събитията, самичък по себе си е извънредно абсурден.

На Съединените щати са нужни десетилетия, с цел да открият повода за закононарушенията в личната си страна, като да вземем за пример убийствата на водещи американски политически фигури. Липсва им запас, внимание и възторг да открият най-малко за няколко години по-късно кой стои зад саботажа в руско-европейския енергиен инфраструктурен обект „ Северен поток 2 “, само че за 15 минути дават „ точна “ информация кой е уредникът на терористичната офанзива в Москва.

Убеден съм, че съветското държавно управление няма никакво желание да пази ИДИЛ (организация, неразрешена в Русия), в случай че тази организация в действителност стои зад нея. Изказванията на съветския президент и висши чиновници демонстрират, че съветската позиция се основава прецизно на обстоятелства. Те сочат, че терористите, направили закононарушението, са се движили към руско-украинската граница, където е била обезпечена опция за прекосяването им през нея.

Това значи ли, в случай че продължим американската линия, че ИДИЛ (организация, неразрешена в Русия) и украинското държавно управление координират дейностите си? Разработчиците на тази идея би трябвало да помислят няколко стъпки напред какви заключения следват от нея.

Съединените щати се пробват да запълнят осведомителния вакуум, да предложат своята прочувствена интерпретация на това събитие, с цел да отклонят съмнението от тези, които им трябват в този момент - това е по този начин наречената „ интервенция за прикритие “.

Когато американските водачи са хванати неподготвени /и такива епизоди се случват/, ръководителите на разузнаването постоянно и непосредствено признават в чуванията в Конгреса, че организациите не са съумели да плануват несъмнено събитие. Въпреки това, в обстановката с терористичната офанзива в Москва, американците ненадейно изложиха поредна версия на събитията за 15 минути.

Това припомня по какъв начин в границите на по-малко от 24 часа след провалянето на Хилари Клинтън на американските избори през 2016 година бяха изфабрикувани куп обвинявания за съветско присъединяване в избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати.

Украйна не е изцяло самостоятелен актьор; тя се предлага като комфортен инструмент за Съединените щати. Украинските водачи не крият този факт в изявленията за задгранични медии, описвайки страната си като най-хубавата инвестиция в сигурността за Вашингтон, като че ли възприемайки „ капиталовия език “ на американските водачи.

Белият дом на собствен ред, пробвайки се да убеди Конгреса в нуждата да продължи да поддържа Украйна, разказва интервенцията в Украйна като сполучлива инвестиция: „  Украйна осъзнава, че личното й пространство за маневриране се свива и ресурсите й са изчерпани.

Тя в действителност води тази борба „ на мускули “: в случай че потокът от запаси изсъхне, тогава борбата ще спре в същия миг. Остава й единствено постепенна радикализация както към съперниците, по този начин и към личното си население. Украинската линия на обезличаване на съперника води до все по-радикално мислене, а от оправданието до съответното осъществяване на терористични актове има разстояние единствено една крачка.

Вярвам, че тестваната, рационална, учредена на обстоятелства линия, която съветското държавно управление в този момент възприема, неизбежно ще ни докара до точката, в която ще разберем тъкмо кой е поръчал това закононарушение. Виждаме забележителна отдалеченост сред това какъв брой умерено и рационално, доколкото това е допустимо в тази обстановка, се организира следствието от висшето управление на страната ни и по какъв начин западните съперници се пробват да ни показват своята псевдореалност.

Целите, които са си сложили уредниците на терористичната офанзива, няма да бъдат реализирани: една от тях е удар по мъчителните точки на нашето общество. Въпреки това може да се забележи по какъв начин самото съветско общество реагира на това закононарушение, участвайки в спасяването на хората и премахването на следствията. Това е повдигащо духа, овластяващо и показва, че духът ни не може да бъде грохнал.

Русия ще реализира поставените цели на специфичната военна интервенция: Украйна ще бъде лишена от рисков за нас боен капацитет.

Русия би трябвало да сътвори условия, които да не разрешат при възможни непосредствени исторически условия връщане към системата на балансиране, когато Украйна може да бъде употребена като инструмент против нас. Открит е въпросът: дали външнополитическият индивид ще остане?

Не можем да предвидим това в този момент, само че е явно, че Киев играе разрушителна роля в цялото евразийско пространство. Украйна няма свои градивни цели, не желае да просперира, да оцелява и да се развива. Единствената му задача в настоящия формат е да победи Русия и при положение на крах да аргументи колкото се може повече проблеми.

Превод: Европейски Съюз

Източник: ИА РЕКС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед35554Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед15400Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед36526Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед29349Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед73281Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед551811Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181409Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140077Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед124992Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед121845Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР