САЩ съдят мексикански наркобарон за трафик на фентанил. Федералните прокурори

...
САЩ съдят мексикански наркобарон за трафик на фентанил. Федералните прокурори
Коментари Харесай

САЩ съдят мексикански наркобарон за трафик на фентанил

Съединени американски щати съдят мексикански наркобарон за трафик на фентанил. Федералните прокурори в Ню Йорк упрекнаха Исмаел „ Ел Майо “ Сабада, съосновател на мексиканския прославен картел Синалоа, в скрит план за произвеждане и трафик на фентанил в Съединените щати, беше оповестено през вчерашния ден.

Твърди се, че 76-годишният „ Ел Майо “ е съосновател на картела Синалоа,

дружно със в този момент основания в Съединени американски щати Хоакин „ Ел Чапо “ Гусман, а американските прокурори считат, че той продължава да ръководи картела, макар че се укрива, с цел да избегне арестуване.

Обвиненията, повдигнати против него през вчерашния ден за произвеждане и трафик на фентанил в Съединени американски щати, се прибавят към поредност от други преследвания против него от американските управляващи.

Това съответно вещество е водещата причина за гибелта на американците на възраст сред 18 и 45 години:

това е „ най-смъртоносният опиат “, с който американските управляващи в миналото са се сблъсквали, и „ картелът Синалоа продължава да бъде най-големият трафикант на фентанил в Съединените щати. “, сподели Ани Милграм, шеф на Федералната организация за битка с опиатите (DEA), оповестява прессъобщение на Министерството на правораздаването.

Съединени американски щати оферират премия от 15 милиона $ за информация, която може да докара до залавянето на Исмаел Сабада.

 

Източник:  Ройтерс /Превод: SafeNews
Още вести четете в категорията Свят 
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР