САЩ са засекли ново изстрелване на ракетата от територията на

...
САЩ са засекли ново изстрелване на ракетата от територията на
Коментари Харесай

Северна Корея пак е изстреляла ракета

Съединени американски щати са засекли ново изстрелване на ракетата от територията на КНДР. Това заяви в четвъртък Ройтерс, като се базира на двама американски чиновници. Изстрелването на неидентифицирани снаряди е видяно и от организация " Йонап ". Медията се базира на изказването на Съвместните началници на щабове на Република Корея.
 Северна Корея изстреля още две балистични ракети
Северна Корея изстреля още две балистични ракети

Те са прелетели 250 км и са паднали в морето...

Според източници на източници на Ройтерс, предварителната информация демонстрира сходството на новото изстрелване с теста в КНДР на две балистични ракети с дребен обхват от 31 юли. Един от събеседниците на организацията увери, че новото изстрелване не съставлява опасност за Северна Америка. Агенцията не посочи по кое време тъкмо е осъществено новото стартиране.
 Тръмп: Северна Корея изпитва
Тръмп: Северна Корея изпитва " доста общоприети ракети "

Позиция на президента на Съединени американски щати

По-рано Съвместният комитет на началниците на щабовете на въоръжените сили на Република Корея заяви, че КНДР започва на 31 юли изстрелването на две балистични ракети с дребен обхват, пролетели 250 км. Новият ракетен изстрел на Пхенян е изработен от полуостров Ходо в провинция Хамьон Намдо, ситуиран на източния бряг на страната, към Японското море.

След първата среща на върха на водачите на Съединени американски щати и КНДР в Сингапур през юни 2018 година Пхенян се ангажира да денуклеаризира в подмяна на гаранциите за сигурност от Вашингтон. Властите на КНДР също оповестиха по-рано, че няма да организират проби на нуклеарни оръжия и балистични ракети от друг обсег. Тръмп сподели, че Ким Чен - ун му заречен да спре изстрелването на ракети с огромен обхват на деяние.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР