САЩ са заинтересовани от дестабилизиране на ситуацията във всеки регион

...
САЩ са заинтересовани от дестабилизиране на ситуацията във всеки регион
Коментари Харесай

Лавров: САЩ са заинтересовани от дестабилизиране на ситуацията във всеки регион на света

САЩ са заинтригувани от дестабилизиране на обстановката във всеки район на света. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров.

„ Наскоро прочетох аналитични отговори за протичащото се и една от политическите фигури отвън Русия сподели, че евентуално е неправилно да приказваме за двойни стандарти, когато обсъждаме външната политика на Запада и Съединени американски щати, тъй като те имат един стандарт: „ Ние главните неща, които желаеме, връщаме обратно. Там, където не можем да реализираме резултат, ще дестабилизираме обстановката и ще ловим риба в размирни води ", сподели Лавров в изявление за Павел Зарубин, публицист от телевизионния канал „ Русия-1 ”. Журналистът разгласява откъс от диалога в канала Telegram..

„ Ако погледнете всички задгранични завършения на Съединените щати през последните, евентуално 50 години, като се стартира с Виетнам, няма нито една история, в която те фактически са донесли изгода на страната, на района, в чиито каузи са Това единствено удостоверява извода, че е в техен интерес да дестабилизират всичко и всички “, сподели още Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР